woensdag 29 februari 2012

The Beauty By Madelon - Trind the perfect system



Vandaag ga ik het met jullie over 'Trind - The perfect system' hebben. Als je,net als ik, ooit eens kunst (gel en/of acryl) nagels hebt gehad, dan ben je bekend met de slappe/dunne nagels die je overhoudt na dat de kunstnagel is verwijderd.

De eigen nagel zit afgesloten en verstopt onder de kunstnagel, en bij het opvullen wordt er elke keer de top laag af geveild. De natuurlijke nagel krijgt geen zuurstof, en wordt hierdoor erg dun.

Als de kunstnagels zijn verwijderd, wordt er vaak aangeraden om nailhardener te gebruiken zoals
• HerĂ´me Nagelverharder Extra Sterk EUR 12,95
• Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener EUR 11,99
• Kruidvat Repairing nail hardener EUR 2,99

Maar het kan goed zijn dat jouw nagels zo beschadigt is dat wanneer je bovenstaande nail hardeners gebruikt, dit een erg pijnlijk en branderig gevoel geeft. Hiervoor heeft
 het Nederlandse merk Trind een mooi systeem ontwikkeld, het perfect system!
Het perfect system bestaat uit het volgende:

• Trind cuticle remover EUR 13,95
• 
Trind cuticle balsem EUR 13,95

• Trind nail balsam EUR 13,95
• Trind nail repair EUR 13,95

De Cuticle remover gebruik je niet vaker dan 1x per week, Het zorgt er namelijk voor dat de nagelriemen die vergroeid zijn aan je nagel, zacht worden gemaakt en los komen van de nagel zodat de nagel meer kan groeien. 
De Cuticle balsem kun je naar behoefte elke dag gebruiken, smeer je nagelriemen riant in, en laat dit voor twee minuten even intrekken. Al het overtollige kun je lekker in masseren met een roterende beweging.


Ook de Nail Balsam kun je naar behoeft elke dag gebruiken, op schone en droge nagels. Smeer de nagels riant in, en laat het even intrekken.Het is een vochtinbrengende balsem dat erg goed werkt tegen gesleten/bladderende nagels.

Als laatste stap lak je je nagels met de Nail repair en laat je dit netjes opdrogen.

Herhaal op zijn minst de laatste twee stappen, voor twee weken lang, elke dag. Hierdoor zullen je nagels sterker zijn dan ooit!

Deze producten van Trind vind je onder andere bij verschillende filialen van Etos en Douglas, en op Douglas schiphol  is ook en erg grote stand. Online kun je de producten los kopen, maar ook in een set zoals bij www.Boozyshop.nl, De Perfect system set voor EUR 39,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten