woensdag 21 maart 2012

The Beauty By Madelon - Fake-tastic!

Goedemorgen allemaal! Het zonnetje schijnt, en de vooruitzichten (voor Utrecht) liegen er de komende dagen niet om, het is lente! Nog steeds moet je wel even het weer checken voor je met blote benen de deur uit gaat (maart roert zijn staart.. jammer genoeg) maar vandaag ga ik jullie producten laten zien om een faketastic huidje te krijgen!


Velen van ons willen een goud bruine huid, zonder uren onder de zonnebank te liggen. Al deze schadelijke stoffen, nee bedankt! Daarom tips voor een zo egaal mogelijk effect!


Scrubben en scheren
Na deze barre winter, kan je huid droog en schilverig zijn, misschien is er zelfs een klein harig vachtje ontstaan. We moeten er niet aan denken dat dit allemaal zichtbaar is als bij vol vertrouwen de deur uit willen stappen. Met het scrubben verwijder je over je lichaam de dode huidcellen, dit zorgt voor een egale tint. Scrub en scheer wel een avond voor dat je de zelf tan gebruikt, zo kan je huid ook even tot rust komen.




• Nivea double effect, shower & shave EUR 3,39
• Kruidvat bodyfruit body scrub coconut Shea Butter EUR 2,89
• The body shop Chocomania scrub soap EUR 3,00
• Gilette Satin care EUR 3,80



Hydrateren
Op ruwe plekken wordt het product af het ware geabsorbeerd, waardoor je dus vlekken krijgt. Zorg er dus goed voor dat jouw huid goed gehydrateerd is, dit doe je door je lichaam twee keer per dag in te smeren met een bodylotion, vooral op de droge en extreem ruwe plekken zoals je ellebogen, knieeen en onderbenen.





• Dove body lotion hydro nourishment EUR 4,99
• The body shop Sea whip body lotion p EUR 12,00
• Rituals honey touch body lotion EUR 14,90


Slimme dagcreme

Toch een beetje bang voor een orange-look ala Jersey Shore? Begin dan met een subtiele dagcreme met een tintje. Zo weet je zeker dat je op safe speelt! Oh, en neem dan wel even je nek mee!

• Dove Sunshine dagcreme EUR 6,00
• Chanel Soleil identite gezichtverzorging EUR 33,00
• Loreal Sublime bronze EUR 16,99
• Sisley self tanning gel EUR 86,00


Pas op!
Mijn vader zei altijd "Haastige spoed, is zelden goed!" en in het geval met zelf tanners is dit helemaal waar! Neem de tijd.
Voor je gezicht geldt: Smeer altijd vanuit het midden naar de haargrens. Zorg er ook voor dat je niet te diep in de haargrens en in je wenkbrauwen smeert, dit zorgt namelijk met de natuurlijke (haar)vetten dat het sneller gaat ophopen en dus gaat vlekken. (Zeker als je net een schoon wit shirt over je hoofd aantrekt...)


Watje!
Het handigste is wanneer je je voeten en je handen doet, om zelftanner op een wattenschijfje te gebruiken. Al het extra blijft dan niet op je huid liggen maar is geabsorbeerd door het watje. Sowieso is altijd voorzichtigheid handig, want niet zelden slaan handen en hielen oranje uit door te veel product.


Spray en smeer
Belangrijke tip als je van spray tans houdt. Zorg er voor dat je na het sprayen het gelijkmatig insmeert. Dit is om dat je niet altijd van een gelijkmatige afstand kunt sprayen waardoor er hier en daar misschien 'sproeten' ontstaan. Door het uitsmeren voorkom je dit.


Handen wassen
Is alles klaar? Is de klus geklaard? Dan is het nu tijd om je handen te wassen. Ookal heb je net zorgvuldig met een watje je handen ingesmeerd, zorg ervoor dat je handpalmen en tussen je vingers oranje vrij zijn. Er blijft genoeg op je handen zitten voor een bruine teint.


Wat voor producten gebruik jij allemaal?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten