vrijdag 9 maart 2012

The Beauty By Madelon - Must-have fashion spring 2012

Naast onze dagelijkse portie beauty posts, zullen hier ook fashion related posts komen. Wij alledrie, vinden naast beauty, ook fashion er interessant en wij willen dat met jullie delen! Vandaag ga ik jullie de must-have trends voor accessoires van de lente en ook een beetje van zomer 2012 laten zien! Kijken jullie even mee?



70's Reloaded!
Een niet heel schrikbarende trend, is de jaren 70 'hippie' bril is weer helemaal hot! Ik link het op een of andere manier aan Yoko Ono en John Lennon, maar voor iedereen is het anders! Zelf wordt ik er niet warm of koud van, de echte trendspotters zullen al met zo'n bril lopen. Of hij blijft, of over waait, leuk om het even op een rijtje te zetten is altijd leuk! 
Fashion tip: Als je weet dat je de 70's bril gaat dragen als statement piece, kun je er nog een schepje bovenop doen! maak een vlecht van gekleurde touwtjes en draag deze niet als een haarband maar horizontaal. Steek er misschien kleine kunststof madeliefjes tussen en je bent helemaal Hippie!

Tough boots
In de lente kunnen we lekker onze cowbow western boots aan houden! Het blijft, alhoewel het mij ontgaan is wanneer de western look helemaal terug is gekomen! In ieder geval, als het niet te warm is, daar ze zolang je wilt en desnoods in de zomer! Het is een hippe trend. Wel zie je nu steeds meer boots komen met een fellere kleur of opdruk.
Fashion tip: Draag ze met een wripped denim short en een wit los hangende top, dan kun je zo de deur uit!

.
Friends forever!
Het scobidoo-en is al heel lang not done (vanwege de giftige stoffen) Maar leuke armbandjes maken voor elkaar is terug van weggeweest! Veel grote merken brengen de friendschip bracelet weer op de markt en ik vind het een leuke trend ook! 
Fashion tip: Draag er zoveel je wilt! Als je een driekwart mouw witte blouse er bij aantrekt poppen ze echt van je pols af!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten